back to top
mojatv

DRUGE SU TRČALE, A ONDA GA JE ODBILA Nepoznati detalji iz veze Veljka Ražnatovića i Bogdane: “To je probudilo još veću želju kod njega”

Ljubavna priča Veljka i Bogdane počela je odbijanjem sa Bogdanine strane, nakon čega su se razvila osećanja.

bogdana i veljko

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Bogdana i Veljko

Ove detalje Cecina snajka otkrila je u emisiji “Ceca Show”, na “Blic” televiziji.

– Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov.

– Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav – rekla je Bogdana.

Da podsetimo, Bogdana i Veljko Ražnatović čekaju trećeg sina, a ona blista u trudnoći.

Bogdana i Veljko imaju dva sina, malog Željka i Krstana, a uskoro stiže i treći naslednik kom će dati ime Ilijan.

veljko ražnatović

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

- Advertisement -

Veljko Ražnatović

Lepe trudnice Bogdane nema često u javnosti, s obzirom na to da se, za razliku od ostatka porodice, ne eksponira i uglavnom voli da zadrži svoju intimu za sebe.

Ona je sa suprugom bila na obeležavanju pomena Željku Ražnatoviću Arkanu, a onda se pojavila i na premijeri filma “Nedelja”.

Bogdana nije bila na crvenom tepihu zajedno sa Anastasijom i Svetlanom Cecom Ražnatović. Nju smo uslikali u sali tik pred početka premijere filma, a mnogi su komentarisali da Cecina snajka blista u trudnoći.

Inače, Bogdana Ražnatović, pre nego što se udala za Veljka, bavila se profesionalno sportom.

Naime, Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije u košarci koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

Najnoviji članci