back to top
mojatv

(FOTO) Ona je BEZOBRAZNO BOGATA hrvatska naslednica! Bila u vezi sa ovim fudbalerom, a baba joj poseduje dela Pikasa i Dalija

Infeld je razvila veliki biznis u Austriji i Danskoj, a njena firma među vodećim je proizvođačima za gudačke instrumente na svetu. Međutim, to nije sve. Ova uspešna poslovna žena poseduje impozantnu zbirku od čak 14.000 slika među kojima su dela Pikasa, Klimta, Dalija, Kokoške i brojnih drugih.

Blic preporučuje

IMA DVA PRIVATNA AVIONA U CRVENIM BOJAMA Cepter je najbogatiji čovek u Srbiji, zarađuje milijardu godišnje: “Dovoljno mi je 5 sati sna”

NAGLA SE PREKO JAHTE, PA SE DOHVATILA SA DEČKOM Cepterova ćerka živi k‘o da sutra ne postoji: Bezobrazne kadrove javno objavila, svi u šoku

www.instagram.com

Međutim, ogromno bogatstvo i luksuz nisu učinili njene naslednike neradnicima, naprotiv. Lepa Tea Slavica diplomirala je međunarodno poslovanje, a sudeći po objavama na Instagramu, na svoj uspeh je više nego ponosna.

Zanosna Hrvatica bila je i devojka poznatog fudbalera Dinama Bruna Petkovića. Oni su dugo bili “it” par na hrvatskoj sceni, a onda su naprasno raskinuli. Tea je sve njihove fotografije sa društvenih mreža obrisala, ali nastavila je da bude aktivna onlajn, posebno na Instagramu, gde je prati skoro 15.000 ljudi.

www.instagram.com

Inače, lepotica zelenih očiju koju zovu još i “balkanskom Anđelinom Džoli” zbog neverovatne sličnosti sa slavnom glumicom, pasionirana je zaljubljenica u konje, i ujedno je kontrolorka finansija u porodičnoj firmi.

www.instagram.com

Bavila se i tenisom od svoje pete godine, pa do kraja srednje škole, kada je svaki dan po četiri sata imala treninge, a onda ju je zaokupio fakultet. Pohađala je privatnu gimnaziju Benedikta Kotruljevića, te otišla na studije međunarodnog poslovanja na Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

- Advertisement -

www.instagram.com

U isti mah, ona ne skriva ljubav prema modi, te se redovno može videti na mrežama u neodoljivim kombinacijama. Voli da putuje, te trenutke sa luksuznih desitinacija redovno deli sa pratiocima, a voli da provodi vreme i u galeriji svoje bake.

(Wanted)

VIDEO: Cepterova ćerka pravi haos sa dečkom

Cepterova ćerka pravi haos sa dečkom


Najnoviji članci