mojatv

LUNI ĐOGANI NUDE 50.000 EVRA DA UĐE U ZADRUGU Otkriveni detalji: Ovoj ponudi bi malo ko odoleo

– Luna je veoma popularna otkako je sredila život i zasnovala porodicu. Pokazala se kao dobra supruga i majka, ali je zato u medijima nema onoliko koliko bi to njeni fanovi želeli. Mnogi su pisali da bi hteli ponovo da je vide u rijalitiju, pa je za kratak period u koji bi mogla da se uklopi i pored svih privatnih obaveza dobila veoma primamljivu ponudu i vrtoglavu sumu, kojoj bi malo ko odoleo – priča izvor blizak Đoganijevoj.

www.instagram.com

– Međutim, poznavajući Lunu, teško da bi se ona odvojila od ćerki Lane i Mije u ovom trenutku. Trenutno je fokusirana samo na njih i mnogo im je posvećena, ali nikad se ne zna. Ona se još nije izjasnila. Ostalo je da javi pod kojim okolnostima bi se pojavila i kada je realno da se organizuje zbog bebe s obzirom na to da se tek porodila. U svakom slučaju, publika je izrazila želju da je ponovo gleda 24 sata pred kamerama. Pogotovo sada, kada je dosta zrelija, ostvarila se kao supruga i majka, pa ljudi hoće da je vide i u njenom novom izdanju.

Luna Đogani nedavno je priznala da jedva čeka da svoju liniju dovede do savršenstva.

– Moja prva ćerka je odlično prihvatila sestru. I ona je mala, dosta je posesivna, voli pažnju, ali je baš lepo prihvatila, stalno je s njom. Čak je i hrani, peva joj… Dobro je što se Lana ne žali. Zaista sam srećna što ima takav odnos prema njoj – rekla je Luna, pa otkrila da bi, pored njih dve, volela da ima i jednog dečaka:

www.instagram.com

– Zasad ne planiram treće dete, ali bog je taj koji odlučuje. Želim neko vreme da budem mama s dvoje dece, da se skockam, doteram, sad imam neku motivaciju. Već sam počela da radim na sebi, na režimu sam, ako bude trebalo da imamo i treće dete, da sačekamo pet-šest godina. Hvala bogu da to nama nije problem, što da ne, još jedan dečak. Luka nam je ime za dečaka.

(Republika)


Najnoviji članci